Athens Girls Network - athensgirls.net


Βρισκόσαστε εδώ: Αρχική » Όροι και Περιορισμοί
Πέμπτη, 28 Σεπ 2023

Όροι και Περιορισμοί

Ανακοίνωση Νομικού Περιεχομένου και Όροι Χρήσης

 

 1. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.
 2. Ο ΡΟΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
 3. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ.
 4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
 5. ΑΔΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
 6. ΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
 7. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ.
 8. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
 9. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
 10. ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΧΡΗΣΗΣ.

 

1. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.

Με το να γίνετε συνδρομητής ή με το να μπείτε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα του Athens Girls Network, πιστοποιείτε τις ακόλουθες πληροφορίες και κατανοείτε ότι βασιζόμαστε σ’αυτή σας την πιστοποίηση και στην αποδοχή σας των όρων παροχής υπηρεσιών, ώστε να σας επιτρέψουμε είσοδο στην ιστοσελίδα. Καλείστε να πιστοποιήσετε με ένορκη δήλωση τα ακόλουθα:

Ότι είστε ηλικίας 18 ετών και άνω;

Ότι γνωρίζετε όλους τους νόμους της χώρας σας που έχουν σχέση με το νόμιμο δικαίωμα σας να έχετε πρόσβαση σε υλικό με ενήλικα θέματα, σεξουαλικού περιεχομένου;

Ότι έχετε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης σε υλικό ενήλικου/σεξουαλικού περιεχομένου και ότι το Athens Girls Network έχει το νόμιμο δικαίωμα να σας αναμεταδώσει τέτοιο υλικό;

Ότι αιτήστε να σας σταλεί υλικό με περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικους για τη δική σας ιδιωτική χρήση και ότι δεν πρόκειται ποτέ να μοιραστείτε αυτό το υλικό με έναν ανήλικο ή με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ να θέσετε το υλικό αυτό στη διάθεση κάποιου ανήλικου.

 

2. Ο ΡΟΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Το Athens Girls Network είναι ένα διαδυκτιακό ευρετήριο που παρέχει πληροφορίες και υπηρεσίες για συνοδούς και τους πελάτες τους. Λειτουργεί με τον ακόλουθο τρόπο:

 • Το ευρετήριο είναι μια διαφημιστική υπηρεσία, όπου συνοδοί πληρώνουν για να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους.
 • Η υποστήριξη που το Athens Girls Network προσφέρει στους συνοδούς περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σ’αυτά, τα ακόλουθα:
  • Προωθεί μεμονομένους συνοδούς σε όλων των ειδών τα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων άλλων ιστοσελίδων, περιοδικών και ταξιδιωτικών οδηγών.
  • Παρέχει το πρώτο σημείο επαφής με πιθανούς πελάτες, μέσω email ή τηλεφώνου.
 • Οι συνοδοί είναι υπεύθυνοι για την ακρίβεια του περιεχομένου του προφίλ τους. Παρ’όλο που το Athens Girls Network θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να διορθώσει κάθε λάθος ή παράλειψη που θα υποπέσει στην αντίληψή μας, ωστόσο δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες που παρέχονται θα είναι πάντα χωρίς λάθη ή παραλείψεις.
 • Δεν εκπροσωπούμε ή δίνουμε κάποια εγγύηση όσον αφορά αυτή την ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της , συμπεριλαμβανομένων των απεριορίστων πληροφοριών που παρέχονται από συνοδούς ή αφορούν συνοδούς. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε όλα τα προφίλ των συνοδών και όλες τις πληροφορίες εντός αυτών, προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι είναι κατάλληλα ή ακριβή. Οποιαδήποτε απόφαση ή ενέργεια κάνετε, βασιζόμενοι σε πληροφορίες που λάβατε από την ιστοσελίδα ή από το τηλέφωνο, θεωρείται από το Athens Girls Network αποκλειστικά δική σας επιλογή και ευθύνη.
 • Οι πελάτες μπορούν να δουν και να κάνουν κράτηση συνοδών χωρίς χρέωση και χωρίς να έχουν εγγραφεί.
 • Οι υπηρεσίες που παρέχονται από τους συνοδούς απευθύνονται σε πελάτες που είναι από 18 ετών και άνω.
 • Το Athens Girls Network δεν προσλαμβάνει συνοδούς σαν υπαλλήλους, απλά λειτουργεί για να προωθεί τις υπηρεσίες των συνοδών, εκ μέρους τους.
 • Όλοι οι συνοδοί που διαφημίζονται στο Athens Girls Network απαιτείται να είναι τουλάχιστον 18 ετών.
 • Η ιστοσελίδα Athens Girls Network παρέχει επίσης τη δυνατότητα σε άλλες επιχειρήσεις να διαφημιστούν στο κοινό της.

 

3. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ.

Το Athens Girls Network και το σήμα AGN αποτελούν εμπορικά σήματα του Athens Girls Network και μπορούν να χρησιμοποιηθούν δημοσίως μόνο με ειδική γραπτή άδεια. Άλλα εμπορικά σήματα που περιέχονται στο website εμφανίζονται δυνάμει αδειών που έχουν αποκτηθεί από τους ιδιοκτήτες αυτών των εμπορικών σημάτων και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν δημοσίως, παρά μόνο με την ειδική γραπτή άδεια των ιδιοκτητών αυτών των εμπορικών σημάτων.

 

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.

Εκτός από υλικό που παρέχει το κοινό δημόσια και από ηλεκτρονικά μηνύματα, όλα τα άλλα περιεχόμενα αυτού του website προστατεύονται σύμφωνα με διατάξεις της συνθήκης για τα παγκόσμια δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Υλικό που περιέχεται σε οποιοδήποτε σημείο του website δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, αντιγραφεί, μεταποιηθεί, δημοσιευτεί, αναμεταδοθεί ή αναρτηθεί στο ίντερνετ, χωρίς τη γραπτή άδεια των ιδιοκτητών.

Με την παρούσα άδεια περιορισμένων δικαιωμάτων δεν παρέχεται το δικαίωμα της χρησιμοποίησης των σημάτων, της αντιγραφής ή οποιασδήποτε άλλης πληροφορίας ιδιοκτησίας, εκτός και αν αυτό αναφέρεται κατηγορηματικά στις διατάξεις των όρων χρήσης.

 

5. ΑΔΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

Το Athens Girls Network παρέχει το υλικό αυτής της ιστοσελίδας για την προσωπική, μη εμπορική χρήση, από επισκέπτες, μέλη και πιθανά μελλοντικά μέλη αυτής της ιστοσελίδας. Η θέαση του προαναφερθέντος περιεχομένου δεν συνιστά δικαίωμα για εκτύπωση ή αντιγραφή των πληροφοριών, οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο για θέαση. Η θέαση των πληροφοριών σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Το Athens Girls Network διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει την ποσότητα του υλικού που διατήθεται για θέαση. Η εμπορική χρήση οποιουδήποτε υλικού που βρίσκεται σε αυτή την ιστοσελίδα απαγορεύεται αυστηρά. Επιπλέον οι χρήστες αυτής της σελίδας απαγορεύεται να:

 1. Μεταλλάξουν το υλικό σε οποιαδήποτε περιοχή του site, να κατεβάσουν και αποθηκεύσουν αρχεία ή να αντιγράψουν υλικό από αυτό το site;
 2. Χρησιμοποιήσουν υλικό από οποιαδήποτε περιοχή αυτής της σελίδας για δημόσια παρουσίαση, παράσταση, πώληση ή ενοικίαση;
 3. Αφαιρέσουν, τροποποιήσουν ή αλλάξουν οποιοδήποτε υλικό που προστατεύεται από τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή όποια άλλη ιδιόκτητη ανάρτηση ή εμπορικό σήμα που βρίσκεται σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας.;
 4. Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο να μεταφέρουν υλικό που βρίσκεται σε αυτή την ιστοσελίδα σε κάποιο άλλο άτομο ή οντότητα.

Το Athens Girls Network διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει αυτή την άδεια οποιαδήποτε στιγμή, αν παραβείτε οποιαδήποτε διάταξη αυτού του συμφωνητικού με τους όρους χρήσης, στην οποία περίπτωση θα είστε υποχρεωμένος να καταστρέψετε αμέσως οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό που θα έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή, τυπώσει ή με άλλο τρόπο αντιγράψει από αυτό το website. To Athens Girls Network διατηρεί οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα, που μπορεί να συμπίπτει ή να σχετίζεται με αυτή την ιστοσελίδα.

 

6. ΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Το Athens Girls Network δεν παρέχει κάποιο μέσο για την αποστολή ή λήψη ιδιωτικών ή εμπιστευτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Όλα τα μηνύματα που θα μεταδίδονται στο Athens Girls Network θα θεωρούνται άμεσα προσβάσιμα στο κοινό.

Οι επισκέπτες δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούν αυτό το site για να μεταδώσουν οποιαδήποτε επικοινωνία, την οποία ο αποστολέας σκοπεύει να απευθύνεται μόνο μεταξύ αποστολέα και παραλήπτη. Παρέχεται προειδοποίηση με αυτό το κείμενο ότι όλα τα μηνύματα που εισάγονται σ’αυτό το site μπορούν και επιτρέπεται να διαβαστούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας, ασχέτως αν οι διαχειριστές είναι οι επιθυμητοί παραλήπτες τέτοιων μηνυμάτων ή όχι.

 

7. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΟ ΥΛΙΚΟ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΕΧΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ Ή ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΜΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. ΤΟ Athens Girls Network  ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ. ΤΟ Athens Girls Network ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΓΡΑΦΙΚΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΤΟ Athens Girls Network ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΟ Athens Girls Network ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ Athens Girls Network ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ( ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Η ΤΗ ΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Η ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΘΕΝΤΑΙ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ Athens Girls Network ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ. (ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩΣ Η ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ , ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ).

 

8. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο προς αυτή την ιστοσελίδα και/ή να διανείμετε, μεταποιήσετε ή επαναχρησιμοποιήσετε το κείμενο και τα γραφικά αυτής της ιστοσελίδας , μόνο αφού έχετε αποκτήσει γραπτή άδεια από το Athens Girls Network, που να σας επιτρέπει να πράξετε έτσι.

 

9. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες που ελέγχονται από τρίτα πρόσωπα. Αυτές οι τρίτες ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ιστοσελίδων ή για οποιοδήποτε σύνδεσμο που περιέχεται σε ιστοσελίδα τρίτων προσώπων.

Το Athens Girls Network παρέχει αυτούς τους συνδέσμους σαν μια διευκόλυνση, και η συμπερίληψη κάποιου συνδέσμου δεν υπονοεί ότι το Athens Girls Network υποστηρίζει κάποια από αυτές τις συνδεδεμένες ιστοσελίδες. Όντας σύμφωνος με τους όρους παροχής υπηρεσιών, ο αδειούχος κατανοεί ότι με το να κάνει κλικ στο σύνδεσμο μιας ιστοσελίδας τρίτων προσώπων, θεωρείται αυτομάτως ότι έχει εγκαταλείψει την ιστοσελίδα Athens Girls Network.

 

10. ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Αυτή η ιστοσελίδα είναι υπό τον έλεγχο και τη λειτουργία του Athens Girls Network και των αντιπροσώπων του στα γραφεία τους στην Αθήνα, Ελλάδα. Δεν αντιπροσωπεύουν το γεγονός ότι το υλικό που περιέχεται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι κατάλληλο και διαθέσιμο για χρήση σε άλλες τοποθεσίες, και πρόσβαση σ’αυτό από περιοχές όπου αυτό το περιεχόμενο δεν είναι νόμιμο, απαγορεύεται. Οι διατάξεις αυτών των Όρων Χρήσης υπόκυνται και θα ερμηνευτούν σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδος. Σε περίπτωση που προκύψει κάποια διαμάχη από ή σε σχέση με αυτούς τους όρους χρήσης, ή από τη χρήση ή πρόσβασή σας σε αυτή την ιστοσελίδα, τότε οι νομικές διαδικασίες πρέπει να λάβουν χώρα στην Ελλάδα.

+30 698 610 6465

Έχουμε 14 επισκέπτες συνδεδεμένους